top of page

EVO

EVO: Text
01.png

EVO

Laser as-uitlijning

In de wereld van vandaag wordt van mindere technici verwacht dat ze meer doen en multidisciplinair zijn. Meer handen zorgen voor lichter werk en de EVO past, met zijn compacte formaat en gebruiksvriendelijkheid, komt hier perfect aan tegemoet.

KENMERKEN

Uitlijning eenvoudig gemaakt, maar niet simpel

Bij de EVO draait alles om geëvolueerde eenvoud – een product zonder franje en  bling bling. Het blijft trouw aan onze kernwaarden: eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en innovatieve technieken. Het biedt een compacte displayeenheid met een 5"-kleurenaanraakscherm. Het is slank en uitgebalanceerd, zodat u het in de ene hand kunt houden, waardoor uw andere hand vrij is om de schermpictogrammen aan te raken en de assen te draaien. Met een schone en kleurgecodeerde grafische gebruikersinterface helpt de EVO de onderhoudsprofessional tijdens het meet- en uitlijningsproces zonder gedoe en stress.

03.jpg

Slimme sensoren voor precisie uitlijning

De EVO sensoren hebben een 30 mm CCD detector. Hiermee bent u in staat om ongeëvenaarde herhaalbaarheid te verkrijgen in combinatie met een uitstekende precisie uitlijning, ongeacht omgevingslicht en meetomgeving. Een ander voordeel is de grootte van de sensoren die zeer compact zijn, slechts 33 mm dik en daarom gemakkelijk in zelfs de krapste ruimtes passen.

04.png

VertiZontal Moves – meet één keer, beweeg twee keer!

De functie VertiZontal™ Moves geeft precies aan hoeveel een verkeerd uitgelijnde machine moet worden aangepast door shims aan de voeten van de machine toe te voegen of te verwijderen. Geen hermetingen meer tussen de verticale en de horizontale fasen om de horizontale verkeerde uitlijning te corrigeren. Deze primo functie bespaart tijd en zorgt voor nauwkeurigheid vanaf de eerste keer.

BESTANDEN

EVO

Folder

bottom of page