top of page

AT-200

AT-200: Text
01.png

AT-200

Het slimme hulpmiddel voor laseruitlijning

De nieuwe generatie horizontale en verticale laserasuitlijningsoplossing. De AT-200 biedt ongeëvenaarde meetprestaties en snelle, nauwkeurige uitlijning en maakt gebruik van technologie om uw gebruikerservaring te verbeteren en helpt u de levensduur van uw kritieke machines te verlengen.

KENMERKEN

02.png

Intelligent uitlijngereedschap

De AT-200 Toolbox is zoveel meer dan een uitlijningstool en combineert slimme sensoren met CCD-technologie met volledige connectiviteit via onze shaft alignment-apps en een cloudgebaseerd platform om u de kracht te geven om weloverwogen beslissingen te nemen en onmiddellijk corrigerende onderhoudsacties te ondernemen - rechtstreeks vanaf uw tablet of smartphone.

03.png

Intuïtieve GuideU™ interface

Ons gepatenteerde, aanpasbare, pictogramgestuurde en kleurgecodeerde weergavesysteem maakt het meten, uitlijnen, documenteren en rapporteren over elke klus eenvoudig. Het minimaliseert het risico op fouten door u door het proces te leiden met behulp van visuele, logische en eenvoudig te volgen stappen om nauwkeurige meet- en correctiewaarden te leveren. Verlichting en grafische reflecties zijn geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten in industriële omgevingen.

04.png

TrueLive™.... een gamechanger voor asuitlijning

TrueLive™ een toonaangevende technologie zorgt ervoor dat u altijd de exacte positie van uw machine weet. De twee compacte slimme sensoren zijn voorzien van laserstralen en inclinometers die beide asposities tegelijkertijd bewaken. Zelfs als u de positie van de machine buiten het detectorbereik verplaatst of de laserstraal onderbreekt, hervatten de slimme sensoren met een bijgewerkte machinepositie en leveren ze altijd live-waarden, waardoor u veel tijd bespaart bij het uitlijnen van uw machines.

05.jpg

De beste nauwkeurigheid voor industriële toepassingen

De supervisor CCD-technologie van AT-200-sensoren maakt ze zeer tolerant voor schadelijke externe factoren, zoals trillingen en omgevingslicht, en biedt ongeëvenaarde digitale filtermogelijkheden. Schakel gewoon de slimme Alignment Intelligence-filter in om de meettijd automatisch aan te passen en intelligente schermfiltering te gebruiken in de live uitlijningsmodus met uitstekende resultaten. De lijnlaser elimineert ruwe uitlijning en levert de meest nauwkeurige meetwaarden tijdens het uitlijningsproces.

VERGROOT UW ONDERHOUDSMOGELIJKHEDEN

De AT-200 is slechts één oplossing in het Augmented Mechanics Ecosystem van Acoem – de eerste echt flexibele en schaalbare oplossing voor het combineren van verschillende technologieën op hetzelfde mobiele platform om betrouwbaar en nauwkeurig proactief en voorspellend onderhoud voor industriële machines te leveren.  Voegt voortdurend tools toe of upgrades naarmate nieuwe technologieën beschikbaar worden, of naarmate uw specifieke behoeften in de loop van de tijd veranderen.

Naast de horizontale en verticale asuitlijningsapps beschikt het ecosysteem momenteel over:

  • De Pre-alignment app, ontworpen om de complexiteit van uw laseruitlijningsproces te vereenvoudigen, waardoor deze sneller en betrouwbaarder wordt (werkt met de Acoem draadloze run-out probe)

  • De Bearing Defender-app, die snelle informatie op het eerste niveau biedt over de staat van het lager op basis van trillingsmetingen in een paar seconden (werkt met een Acoem VT-300 draadloze trillingssensor)

  • De Machine Defender-app, die in het veld werkt met AI-aangedreven trillingsdiagnose voor alle roterende machines (Acoem VT-300 draadloze trillingssensor)

06.jpg

BESTANDEN

AT-200

Folder

bottom of page