top of page

ECO

ECO: Text
01.png

ECO

Speciaal voor horizontaal asuitlijnen

De volledig digitale draadloze ECO is een instapsysteem dat is gewijd aan horizontale asuitlijning.

KENMERKEN

02.jpg

Innovatieve asuitlijning tegen een betaalbare prijs

De display-eenheid van de ECO is compact en voorzien van een 4"-kleurenscherm, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is in krappe ruimtes. De intuïtieve gebruikersinterface biedt een toonaangevend gebruiksgemak en samen met de draadloze sensoren en een IP 65-gecertificeerd ontwerp heeft u een betaalbaar precisie-instrument dat speciaal is ontworpen voor horizontale asuitlijning.

03.png

Kies uw weergave met de Sreen Flip

Verwarrend wanneer het scherm de machine niet vanuit dezelfde hoek weergeeft als de uwe? Geen probleem, daar hebben we ook een oplossing voor – de Screen Flip. Hiermee kunt u de machineinstallatie bekijken vanuit de werkelijke weergave die u van de machine hebt.

04.png

VertiZontal Moves – meet één keer, beweeg twee keer!

De functie VertiZontal™ Moves geeft precies weer hoeveel een verkeerd uitgelijnde machine moet worden aangepast, door shims toe te voegen of te verwijderen, aan de voeten van de machine. Met de VertiZontal Moves™ hoeft u niet meer opnieuw te meten tussen de verticale en de horizontale fasen om de horizontale verkeerde uitlijning te corrigeren. Deze industriële eerste functie bespaart tijd en zorgt voor nauwkeurigheid, vanaf de eerste keer.

BESTANDEN

ECO

Folder

bottom of page