top of page

MVX / MV-120

MVX / MV-120: Text
05.png

MVX / MV-120

Statuscontroller voor lagers

Met 30 jaar ONEPROD-ervaring in het bewaken van roterende machines, biedt de gepatenteerde draadloze oplossing Bearing Defender onmiddellijke diagnose van de toestand van een lager. Binnen het bereik van elke monteur kunt u snel een betrouwbaarheidsprogramma verbeteren.

KENMERKEN

01.png

Langzame assen

Voorspellend onderhoud op machines met een lage snelheid is complexer om uit te voeren. De staat van de machine is moeilijker te beoordelen, omdat hiervoor gegevens met een hoge resolutie en geavanceerde trillingsanalysetools nodig zijn. Gekoppeld aan het Acoem NEST platform , biedt het ONEPROD MVX en de MV-120 systeem de perfecte oplossing:

 • synchrone opname van verscheidene langzame asrotaties (<10 RPM) kan worden uitgevoerd met maximaal 32 kanalen, wat de detectie van lagerschade verbetert met inhoudsanalyse op zowel lage en hoge frequentie.

 • schokken als gevolg van onderdelen met een lage snelheid zijn verborgen tussen intense trillingssignalen en zijn zeer moeilijk te detecteren. Dankzij ACOEM Shock Finder ™ , een intelligent algoritme ontwikkeld met  bestaande  toepassingen, is schokdetectie automatisch en geeft een vroege indicatie van een storing in een installatie met zulke lage snelheden.

 • alle nodige analyse-instrumenten zijn beschikbaar: statistische analyse, band kurtosis, slimme filters ... Alle post-proces indicatoren kunnen trends genereren en helpen om de evolutie van de staat van de installatie te voorspellen

02.jpg

Real-time monitoring

Bij onderhoud gebaseerd op Condition monitoring wordt verwacht dat de machines op regelmatige tijdstippen gemeten worden met gebruik van variabele vibratie indicatoren. ACOEM gaat nog verder, aangezien de MVX en MV-120 het mogelijk maakt om indicatoren in real time te volgen, waardoor verzekerd wordt:

 • dat er geen monitoring gebeurtenis wordt gemist.( geen verlies in de data-acquisitie)

 • permanente reactiviteit: de kleinste anomalie wordt in realtime gedetecteerd

 • in staat om onechte en van voorbijgaande gebeurtenissen te detecteren.

 • Pre-triggerfuncties die het onbewerkte signaal onmiddellijk voor de  gebeurtenis weergeven.

03.png

Monitoring van complexe machines

In het tijdperk van Industrie 4.0 is het vastleggen van gegevens niet langer een probleem. Maar voor machines die onder verschillende procesomstandigheden werken, ligt de moeilijkheid nu in het bieden van een oplossing die in staat is om de juiste gegevens op het juiste moment vast te leggen, waardoor betrouwbare analyse en foutvoorspelling mogelijk is. Door de prestaties van de MVX en MV-120 kan de meest complexe machine die in industriële processen wordt aangetroffen, worden bewaakt:

 • Met 1 of meer procesparameters kunnen tot 10 bedrijfsomstandigheden worden gedefinieerd

 • Data-acquisitie-strategie, indicatoren en alarmdrempels worden onmiddellijk aangepast aan elke werkende conditie

 • Stabiliteitsparameters zijn ingesteld om ervoor te zorgen dat elke meting in de juiste staat wordt uitgevoerd.

04.png

Troubleshooting

Het MVX-systeem kan worden vervoerd in een koffer met BNC aansluitpunten voor 8, 16, 24 of 32 kanalen om te voorzien in een tijdelijke monitoringbehoefte:

 • robuust IP54-ontwerp, met een ingebouwd ventilatorsysteem en UPS

 • plaats om een ​​15 '' laptop pc te installeren

 • afmetingen: 560 x 465 x 265 mm (22,0 x 18,3 x 10,4 in)

 • gewicht: 16 kg (30 lbs)


Met externe voeding kan de bewakingsbehuizing gesloten blijven, zelfs met een computer in en naast de apparatuur voor een dag, een week, een maand ... Ideaal voor het uitvoeren van een volledige beoordeling van de toestand van de meest complexe machines, biedt het de beste meting en de beste signaalverwerkingsmogelijkheden voor het oplossen van problemen.

BESTANDEN

MVX

Folder

MVX

Technische datasheet

MV-120

Technische datasheet

GERELATEERDE PRODUCTEN

00.png
00.png
00.png

EAGLE

Draadloze monitorsysteem

Bewakingssysteem voor windturbines

bottom of page