top of page

EAGLE

EAGLE: Text
01.png

EAGLE

Draadloze monitorsysteem

ONEPROD EAGLE is een semi-online draadloos bewakingssysteem voor kritieke roterende machines. Meet automatisch trillingen in 3 richtingen, evenals de lagertemperatuur. De meetprestaties maken EAGLE tot de beste draadloze diagnoseoplossing op de markt voor trillingsanalyses.

KERNPUNTEN

4 SENSOREN OP ÉÉN DRAADLOOS APPARAAT

  • 3 trillingsassen

  • lagertemperatuur

02.png

KENMERKEN

03.png

Makkelijk te installeren

Het is nu mogelijk om de betrouwbaarheid van ontoegankelijke, mobiele of geïsoleerde machines van de fabriek te verbeteren, waardoor de installatiekosten in zware omgevingen of afgelegen locaties worden verlaagd.
De EAGLE is een draadloze sensor met eigen stroomvoorziening. Er zijn geen kabels nodig. De draadloze gateway kan tot 100 meter van de sensor worden geïnstalleerd en de afstand kan worden vergroot met draadloze uitbreidingen. De draadloze overdracht van de trillingsgegevens naar de analysesoftware wordt uitgevoerd met hoge veiligheid: de draadloze communicatie verloopt via een ‘Smart’ proces, dat zichzelf automatisch configureert en indien nodig in de loop van de tijd kan worden aangepast. EAGLE is snel en makkelijk te plaatsen.

04.png

Zware omgevingen

De EAGLE-oplossing is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de industrie. De EAGLE-sensor en Expander zijn beide gecertificeerd voor Zone 0 explosieve gebieden (Klasse I, Div I). De roestvrijstalen behuizing met lage thermische spreiding zorgt voor veilig gebruik, zelfs onder zwaarste omstandigheden. IP67, EAGLE is ook bestand tegen corrosieve omgevingen. Draadloos en automatisch, EAGLE elimineert kabels en handmatige inspecties wanneer de omstandigheden dergelijke bewerkingen niet toelaten.

05.png

Beheer van machines met variabele omstandigheden

ONEPROD heeft al zijn ervaring in condition monitoring geïnvesteerd in EAGLE om draadloze monitoring van de meest complexe machines mogelijk te maken. Er wordt rekening gehouden met de bedrijfsomstandigheden (snelheid, vermogen, druk of andere verwerkte gegevens) van de machines en deze worden automatisch verzonden. De diagnoses zijn nog relevanter en de analyses efficiënter:

  • metingen kunnen gemakkelijk worden omgezet in trends en in de loop van de tijd worden vergeleken met elke bedrijftoestand

  • geen vals alarm: drempels worden aangepast voor elke bedrijfstoestand, waardoor nauwkeurige machinefoutdetectie mogelijk is op complexe machines

06.png

Tijdelijke monitoring

Afhankelijk van de conditionele bewakingsstrategie kunnen veel machines worden bewaakt met behulp van een draagbare datacollector, waarbij trillingsmetingen handmatig worden uitgevoerd op geplande intervallen (bijvoorbeeld elke maand). EAGLE is eenvoudig te installeren, maar ook gemakkelijk te verplaatsen: zodra een storing is vastgesteld op een kritieke machine, kunt u nu EAGLE-sensoren verplaatsen om de status van de machine met veel kortere tussenpozen (bijv. elk uur) te bewaken, om onverwachte storingen te voorkomen verbeter algemene procesprestaties en plan onderhoudswerkzaamheden alleen in als dit absoluut noodzakelijk is.

07.png

Kritische machinebewaking

EAGLE is het draadloze systeem dat de beste prestaties biedt op de markt voor trillingsanalyses. De kwaliteiten van uw metingen maken het mogelijk om elke roterende machine vanaf 100 toeren per minuut te volgen. De EAGLE is niet zomaar een transducer. Deze intelligente draadloze oplossing integreert signaalverwerking: geavanceerde indicatoren, evenals de FFT-envelop, worden lokaal berekend, waardoor metingen kunnen worden geregistreerd als trillingen of lagertemperatuur een alarm triggeren. De opslagfrequentie wordt automatisch aangepast aan de toestand van de machine. De gegevens zijn beschikbaar om een gedetailleerde analyse uit te voeren met behulp van het ONEPROD NEST- platform voor voorspellend onderhoud , dat unieke tools biedt zoals het ONEPROD Shock Finder ™ -filter. Onderhoudswerkzaamheden kunnen worden gepland voordat er een storing optreedt.

08.png

Eenvoudig onderhoud

De prestaties van EAGLE zijn geoptimaliseerd voor diensten op lange termijn met lage onderhoudskosten. De EAGLE-batterij garandeert een werking tot 5 jaar door een volledige diagnostische meting per dag uit te voeren, zonder externe stroomvoorziening of onderhoudswerkzaamheden. Voor kritieke machines en het toepassen van een maximale bewakingsstrategie met frequente alarmbewaking en gegevensopslag van hoge kwaliteit (Overals, Real-time golfvorm, FFT, envelop), garandeert EAGLE ook een gebruiksduur van 2 jaar. Bovendien stelt het eenvoudige batterijpatroon de gebruiker in staat om de verandering ter plaatse met het grootste gemak door te voeren.

BESTANDEN

EAGLE

Folder

EAGLE

Technische datasheet

GERELATEERDE PRODUCTEN

00.png
00.png
00.png

FALCON

Trillingsanalysator

KITE

Bewakingssysteem voor windturbines

 NESTi4.0

Voorspellend onderhoud software

bottom of page