top of page

NXA PRO

NXA Pro: Text
01.png

NXA PRO

Laseruitlijningstool

Wanneer u een NXA Pro-systeem oppakt, houdt u het aggregaat van meer dan 30 jaar innovatie in lasergebaseerde asuitlijning in uw handen.  De NXA Pro zorgt ervoor dat het werk van elke onderhoudsprofessional gemakkelijker is en de best afgewerkte resultaten bereikt worden.

KENMERKEN

Een revolutie in asuitlijning

Een revolutie in asuitlijning en een revolutie in bruikbaarheid met de NXA Pro – een digitaal lasergebaseerd asuitlijningssysteem! De NXA Pro is bedoeld om de gebruiker een snelle en eenvoudige bediening te bieden, evenals toegang tot geavanceerde functies en mogelijkheden, zoals de OmniView™ en de VertiZontal Moves™, en waarschijnlijk het beste ‘power management’ systeem op de markt.

03.png

Gepatenteerde adaptieve gebruikersinterface

Onze gepatenteerde op pictogrammen gebaseerde en kleurgecodeerde gebruikersinterface maakt het gemakkelijk om elk werk te meten, uit te lijnen en te documenteren. Om het risico op operatorfouten te minimaliseren, ontwikkelden we een adaptieve gebruikersinterface voor het NXA Pro-systeem.

Deze adaptieve gebruikersinterface begeleidt de gebruiker door het hele werk in logische en eenvoudig te volgen stappen. Het levert meet- en correctiewaarden op basis van wat het systeem registreert tijdens het uitlijningsproces. Dit biedt een gemakkelijke toegang tijdens een meting met het NXA Pro-systeem.

VertiZontal Moves – meet één keer, beweeg twee keer!

De functie VertiZontal™ Moves geeft precies aan hoeveel een verkeerd uitgelijnde machine moet worden aangepast door shims aan de voeten van de machine toe te voegen of te verwijderen. Geen hermetingen meer tussen de verticale en de horizontale fasen om de horizontale verkeerde uitlijning te corrigeren. Deze primo functie bespaart tijd en zorgt voor nauwkeurigheid vanaf de eerste keer.

05.jpg

Slimme lasersensoren

De sensorunits van de NXA Pro zijn gegradueerd naar de 2e generatie sensor. Deze sensorversie verbetert de tolerantie voor schadelijke externe factoren, zoals trillingen en omgevingslicht, en levert de meest nauwkeurige en preciese meetwaarden in vergelijking met elk ander systeem. We hebben de lijnlaser geïntegreerd met de sensor en deze combinatie elimineert de ruwe uitlijning, een enorme tijdsbesparing. Zeer compact, slechts 33,5 mm breed, de sensorunits passen op de krapste plekken. De sensorunits bevatten:

  • batterijen met lange levensduur

  • Bluetooth-communicatie, en

  • gyroscopen. De gyroscopen maken het mogelijk om te meten met de Tripoint Methode in de verticale asuitlijning applicatie, iets waar geen enkel ander asuitlijningsinstrument toe in staat is!

BESTANDEN

NXA PRO

Folder

bottom of page