top of page

BEARING DEFENDER

Bearing Defender: Text
bearing defender.png

BEARING DEFENDER

Statuscontroller voor lagers

Met 30 jaar ONEPROD-ervaring in het bewaken van roterende machines, biedt de gepatenteerde draadloze oplossing Bearing Defender onmiddellijke diagnose van de toestand van een lager. Binnen het bereik van elke monteur kunt u snel een betrouwbaarheidsprogramma verbeteren.

KERNPUNTEN

INNOVATIEVE DRAADLOZE METING

  • Gepatenteerde draadloze trillingsmeting (US 9,921,136)

  • Lagerfoutdetectie tot 15kHz bandbreedte bij +/- 3dB

  • Geschikt voor de meeste industriële machines

  • Maakt draadloze meting van ontoegankelijke machines mogelijk (gesloten ruimte, achter deuren ...)

  • Oplaadbare batterij met 8 uur continue meetautonomie.

bearing defender 2.png

KENMERKEN

Makkelijk te gebruiken

Bearing Defender is zo ontworpen dat de beoordeling van de toestand van een lager binnen het bereik van elke monteur ligt.
Met een eenvoudige selectie van het snelheidsbereik, het vermogensbereik en het type assemblage van de machine, geeft de Bearing Defender aan de gebruiker aan of het gaat om een ​​probleem met de lagers, onbalans, uitlijning of andere defecten.
Dankzij duidelijke interfaces met pictogrammen en kleurcodes kan elke gebruiker zonder voorafgaande training met Bearing Defender werken.

Resultaten in 10 seconden.png

Resultaten in 10 seconden

De Bearing Defender heeft slechts 10 seconden nodig om triaxiale meetresultaten op te nemen, te verwerken en weer te geven. Daarbij is er een volledige trillingsmeting van het lager weergegeven.

  • Trillingssnelheid met alarmen in overeenstemming met ISO10816-3

  • Volledig acceleratiebereik

  • Verplaatsing

  • Bearing Defect Factor ™ waarde

  • Hoogfrequente versnellingswaarde

betrouwbarte draadloze metingen.png

Betrouwbare draadloze triaxiale metingen

Enkele van de meest voorkomende defecten in roterende machines, zoals onbalans of structurele resonantie, kunnen in één richting optreden.
Om te voorkomen dat een defecte machine onopgemerkt blijft, voert Bearing Defender in één keer triaxiale metingen uit, niet alleen om het meetproces te vergemakkelijken, maar ook om uw machine in goede staat te houden.
Dankzij zijn gepatenteerde draadloze metingen en metrologische prestaties zorgt Bearing Defender ervoor dat uw roterende machines zonder risico kunnen blijven werken.

30 jaar ervaring.jpg

Meer dan 30 jaar ervaring ingebouwd

Draadloos en compatibel met mobiele apparaten, bevat Bearing Defender ook het krachtige ONEPROD Bearing Defect Factor ™ -algoritme.
Ontworpen en ontwikkeld in de jaren 70 met meer dan 2000 rollende elementen, heeft deze technologie bewezen resultaten voor het bewaken van klassieke machinelagerfouten voor verschillende industrieën over de hele wereld.

mechanic 40.png

Uw monteur 4.0

Bearing Defender is compatibel met iOS- of Android-smartphones en -tablets.
Met behulp van standaard en conventionele weergaveapparaten kunt u nu trillingscontroles integreren in uw 4.0-onderhoudsprogramma samen met andere toepassingen, en op deze manier het beste uit uw technici in het veld halen.

BESTANDEN

BEARING DEFENDER

Technische datasheet

GERELATEERDE PRODUCTEN

bottom of page